top of page
DSC03016 ai_0,75x.png

Woonondersteuning

Bij Het Eepos gaan we tot het uiterste voor het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. We voorzien in de individuele behoeften en zorgen dat iedereen zoveel mogelijk het leven kan leiden dat ze verkiezen. We geloven in het scheppen van een omgeving waarin iedereen zich geborgen voelt en gelukkig is.

In 2004 opende Huis Eeckhoudt zijn deuren, in 2008 verwelkomde Huis De Post zijn bewoners. In de woonhuizen van Het Eepos dragen we een huiselijke sfeer hoog in het vaandel. Er is ruimte voor elke bewoner zijn verhaal, wensen en hobby’s.

 

In 2018 vond de fusie met de dagcentra plaats en in 2023 startten ook de werkingen van De Cocon en Postelein op. Vandaag is Het Eepos een welzijnsvereniging, nog steeds onder de vleugels van OCMW Geel en OCMW Laakdal,  die zorg mag dragen voor meer dan 180 cliënten. We verwelkomen een gevarieerde groep deelnemers met verschillende beperkingen.

 

In onze organisatie geven 100 medewerkers elke dag het beste van zichzelf.

 

Onze huizen streven naar zorg op maat en benadrukken persoonlijke emancipatie en positieve relaties. We moedigen mensen met een handicap aan om hun eigen pad te kiezen, hun leven te sturen en verantwoordelijkheid te nemen.

 

We beschikken over 4 locaties voor het collectief wonen:

 

Wonen bij Het Eepos

Kijken hoe wij er

wonen

bottom of page