top of page
_MG_6049_edited.jpg

​​Meerlaarstraat 79, 2430 Laakdal

013 53 14 26

Huis Eeckhoudt

Groots wonen midden in het groen.
 

In een voormalige dokterswoning in het groene Laakdal vinden 16 bewoners een warme thuis. 

Vanuit die warme thuis wordt er uitgeweken naar Dagcentrum Vogelzang voor de dagbesteding, kan er via onze jobcoaching aan begeleid werk worden gedaan en nemen cliënten deel aan vrijetijdsbesteding.


In die warme thuis wordt er gekookt, gewassen, gerust, gelachen, gedanst, gezongen, geleefd en af en toe een logé verwelkomd.


De bewoners worden ondersteund in al deze aspecten van het leven door een gemotiveerd en professioneel team van begeleiders en logistiek medewerkers. 


De ondersteuning wordt georganiseerd in dialoog met bewoners en hun netwerk en afgestemd op de individuele noden en wensen. Er wordt samen op weg gegaan, er worden samen grenzen verlegd (of net niet), bochten en obstakels worden genomen vanuit die veilige, geborgen thuishaven die Huis Eeckhoudt is.

Ik heb een vraag over een verblijf / logeren in huis Eeckhoudt

Contacteer Katrien Lievens
Tel. 013 66 34 16 of via mail katrien.lievens@het-eepos.be

Katrien Lievens

 • Kan ik deelnemen aan de activiteiten in Dagcentrum Geel?
  Heb je een persoonsvolgend budget of is er een vermoeden van handicap, dan gaan we samen in gesprek om na te gaan of we een aanbod kunnen doen dat aan jouw noden en wensen voldoet.
 • Is er in Dagcentrum Geel een plekje vrij voor mij?
  Mail Nele Nevelsteen nele.nevelsteen@het-eepos.be of bel ons even voor een gesprek. We gaan graag samen met je op zoek naar het juiste antwoord voor jouw noden en wensen. Het Eepos is bovendien lid van ArTuSa, een samenwerkingsverband van 11 voorzieningen voor mensen met een beperking. Binnen ArTuSa zoeken we als partners samen naar de ondersteuning die jij nodig hebt. Dus ook wanneer we bij Het Eepos even geen open plaats hebben in Dagcentrum Geel of Dagcentrum Vogelzang, helpen we jou graag met je zorgvraag.
 • Hoeveel kost het om gebruik te maken van de dienstverlening van Dagcentrum Geel?
  De kostprijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal dagen per week dat je naar het dagcentrum wil komen, je zorgzwaarte, de keuze die je maakt i.v.m. de dagelijkse verplaatsing van en naar het dagcentrum, en de keuze je maakt i.v.m. de maaltijd ‘s middags. Een deel van de kosten, met name de ondersteuningskosten, kunnen worden betaald met je persoonsvolgend budget (PVB) of kunnen worden gesubsidieerd via onze erkenning RTH (Rechtstreeks Toegankelijke Hulp). Een aantal materiële of persoonlijke kosten, zoals de infrastructuur, de maaltijden en de uitstappen worden forfaitair of volgens verbruik aangerekend. Klik hier voor meer info rond de aanrekening van kosten in het dagcentrum.
 • Ik wil graag mijn steentje bijdragen als vrijwilliger
  Wij doen heel wat activiteiten in Dagcentrum Geel: we werken in de tuin, zwemmen en koken, naaien en bakken. Hier kunnen we altijd extra ondersteuning voor gebruiken! Ook hulp tijdens het middageten is welkom. Ondersteunen bij taken zoals het verdelen van de maaltijden en afruimen of de afwasmachine inladen, het samen in de tuin werken of uitstappen doen. Binnenkort openen we een nieuwe winkel, ook daar zoeken we vrijwilligers om samen met ons de winkel uit te baten. Spreekt het je aan om samen te werken met mensen met een beperking? Neem gerust contact met ons op. Je hulp is altijd welkom!
bottom of page